سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره آزمون های کمپوت و کنسرو

اختصاصی از سورنا فایل تحقیق درباره آزمون های کمپوت و کنسرو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره آزمون های کمپوت و کنسرو


تحقیق درباره آزمون های کمپوت و کنسرو

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 7 صفحه

 

1 . وزن آبکش :

وزن آبکش

نتیجه گیری :

طبق استاندارد وزن میوه به شربت حداقل باید 40 درصد الی 45 درصد باشد . همانطور ملاحظه می کنید وزن آبکشی ما 49.55 می باشد که در رنج فوق بوده و نمونه مورد نظر از لحاظ میزان میوه موجود در حد مناسب می باشد .

 

2 . درصد پری :

درصد پری  

 

100 – 96.35

نتیجه گیری :

اندازه ی فضای آزاد سر قوطی طبق استاندارد در قوطی های فلزی 6 درصد و در قوطی های شیشه ای 10 درصد می باشد . اگر میزان فضای آزاد سر قوطی بیشتر 6 درصد باشد در فرایند سرد کردن درب قوطی را به سمت خود می کشد و این باعث ایجاد فشار در محل دوخت و نشتی آن می شود . همانطور می دانید هرچه فضای آزاد سر قوطی بیشتر باشد خلا نیز بیشتر است . و اگر میزان فضای آزاد سر قوطی از این مقدار کمتر باشد در اثر فرایند حرارتی قوطی حالت تورم پیدا کرده باعث ایجاد فشار در محل دوخت و نشتی آن می شود . وجود فضای آزاد سر قوطی از ایجاد شرایط کاملا بی هوازی جلوگیری کرده ومانع رشد کلستریدیوم بوتولینم می شود . وعدد به دست آمده ی ما به میزان کمی کمتر از مقدار استاندارد است . که می تواند به علت افزودن شربت اضافی در کمپوت باشد که البته صحیح نمی باشد .

 

PH . 3

PH

نتیجه گیری :

 طبق استاندارد پتانسیل هیدروژن کمپوت و کنسرو در رنج 3.5 4.5 می باشد که معمولا 4.3 می باشد . و عدد به دست آمده ی ما در رنج فوق می باشد که فاقد مشکل است .

4 . اسیدیته :

درصد اسیدیته بر حسب اسید سیتریک

نتیجه گیری :

طبق استاندارد های موجود حداکثر اسیدیته ی شربت کمپوت 0.5 درصد است . عدد بدست آمده در رنج فوق بوده و فاقد مشکل است .

 

5 . فاکتورهای درب بندی :

درصد درگیری قلاب ها

 

  حداکثر اختلاف قلابها

 

 فضای آزاد بین لایه ها  

 

 

 

نتیجه گیری :

همانطور که ملاحظه می فرمایید درصد درگیری قلابها باید بیشتر از 45 باشد و همچنین اختلاف قلاب ها نباید از 0.2 بیشتر باشد و فضای آزاد بین لایه ها نیز نباید از 0.19 بیشتر باشد که اعداد به دست آمده در رنج فوق می باشد .

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره آزمون های کمپوت و کنسرو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد