سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا

اختصاصی از سورنا فایل دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا


دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا

تاریخچه حبوبات

üحبوبات به عنوان یکی از مهمترین منابع گیاهی غنی از پروتئین بعد از غلات دومین منبع غذایی انسان به شمار می رود (پارسا و باقری، 1387).
üدانه حبوبات با داشتن 32-18 درصد پروتئین نقش مهمی را در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز انسان دارد.
üدر بین حبوبات از نظر ارزش اقتصادی و سطح زیر کشت مقام اول متعلق به لوبیا است (کوچکی و بنایان اول، 1372).

خصوصیات گیاهشناسی

لوبیا با نام علمی Phaseolus vulgaris و نام­های انگلیسی Bean ، dry bean، Common Bean، از تیره Fabaceae است که  22=n2 کروموزوم دارد.

با توجه به تنوع ژنتیکی زیاد لوبیا در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک، این منطقه به عنوان مبدا پیدایش لوبیا در نظر گرفته شده است (دری و همکاران،1387).

 

فهرست

مقدمه

تاریخچه حبوبات

خصوصیات گیاهشناسی

بررسی منابع

مواد و روش ها

مشخصات خاک محل آزمایش

عملیات زراعی

آماده سازی زمین وکاشت

مشخصات لوبیا چیتی محلی خمین

نتایج وبحث

تجزیه واریانس صفات مورد آزمون

 

این فایل به صورت پاورپوینت و در 21 صفحه ارائه شده است.

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد