سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

اختصاصی از سورنا فایل پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی


پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: powerpoint (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد اسلاید:39

خواص آب

—آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد.
—

ترکیب شیمیایی

آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O نشان می‌دهند. 2 هیدروژن به صورت نامتقارن به اکسیژن متصل‌اند.

خواص فیزیکی و شیمیایی

 

—آب خاصیت چسبندگی دارد که دلیل آن وجود باندهای هیدروژنی است. این باندها باعث می‌شوند که ذرات آب محکم به هم بچسبند و در مقابل نیروهای خارجی که تمایل به شکستن این باندها را دارند، مقاومت کنند. این اتصالات در سطح آب ایجاد صفحه‌ای را می‌نماید که دارای قدرت کافی برای نگه‌داشتن اجسام در سطح است. به این پدیده، کشش سطحی گویند. خاصیت چسبندگی آب نیز مسئول ایجاد ویسکوزیته آب است. ویسکوزیته نشان‌گر نیرویی است که برای جداکردن ملکول‌ها لازم می‌باشد تا به اجسام اجازه عبور از آن مایع داده شود. این نیرو با کاهش دما، افزایش می‌یابد. اگر شوری را بالا ببریم نیز این نیرو زیاد می‌شود.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد