سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت در مورد بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

اختصاصی از سورنا فایل پاورپوینت در مورد بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت در مورد بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز


پاورپوینت در مورد بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 38 صفحه

 

   موز با نام انگلیسی  BANANA یکی از میوه های گرمسیری است که در بخش های گرم کره زمین و در عرض های بین 20 درجه شمالی و 20 درجه جنوبی مورد کشت و کار قرار می گیرد.درخت موز گیاهی است علفی،چند  ساله و تک پایه که میوه ها بر روی آن به صورت خوشه بوجود می آیند.موز یکی از میوه های مردم پسند در سراسر جهان است.این میوه در حالت رسیده ، شیرین و راحت هضم است و به عنوان دسر میوه به ویژه به صورت خام مصرف می شود.موز منبع غنی از ویتامین آ،ث و ب6 بوده و غلظت پتاسیم

    آن دو برابر سایر میوه های رسیده است.موز در رژیم غذایی ویژه ای که راحتی هضم،کم چربی بودن،بدون کلسترول بودن،وجود کانی ها (پتاسیم بالا و سدیم کم) و ویتامین ها در آن لازم باشد،مورد استفاده قرار می گیرد.(1)جدول ارزش غذایی در100 گرم از میوه در ادامه آمده است.

توضیح در مورد نگهداری و فساد موز

  میوه موز از نظر تنفسی میوه ای فرازگرا است در این میوه رسیدن با افزایش سرعت تولید دی اکسید کربن و اتیلن همراه است و تنفس میوه پس از برداشت ادامه دارد و سرعت می گیرد.در این میوه تنفس همزمان با رسیدن میوه شدت می گیرد وبا پیری رو به افول می گذارد.موز در تقسیم بندی دیگری جزءمیوه های خیلی آسیب پذیر تلقی می شود.به طوری که موز زرد یا سبز(نرسیده)هر دودر دمای 10 درجه بیشتر از یک تا دوهفته سالم باقی نمی مانند.

توضیح روش کار پژوهش

 

   ما در این آزمایش می خواهیم اثر سه پارامتر زمان،پوشش ودما رادر فساد موز بررسی کنیم.که بر این اساس 12 تیمار در نظر گرفتیم که هر تیمار سه تکرار دارد.

   در واقع هر سه تیمار که در یک محیط بود(یخچال،فریزر و...)به صورت جداگانه بررسی شد.وهر تیمار دارای سه تکرار است.که از این 9 تکرار هر محیط (3تکرار.3تیمار)با فاصله زمانی مختلف عکس گرفته شد.که این عکس ها همراه با شرحشان در ادامه آمده است.(لازم به توضیح است که آن عکس هایی که موجود نیستند،یا تهیه نشده اند و یا از دست رفته اند.)

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت در مورد بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد