سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی

اختصاصی از سورنا فایل گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد ، 33 صفحه

 

سیلو:

سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر شده، غذای ترش و یا سیلو می نامند.

ارزش غذائی علوفه سیلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائی آن نسبت به سایر روش های نگهداری کمتر و در نتیجه می توان بدینوسیله غذای آبدار و ارزان قیمتی در اختیار دام قرار داد.

مزایای نگهداری غذای دام به روش سیلو کردن:

مزایای علوفه مرتع سیلو شده نسبت به روش چرای مستقیم:

چه نوع گیاهانی را می توان سیلو نمود:

تخمیر چیست:

اصول تخمیر: fermenation

. بنابراین برای تولید سیلوی خوب ومرغوب علاوه بر شرایط مربوط به نوع علوفه، قبلاً باید سه شرط مهم و اصلی زیر نیز رعایت شود:

  1. خارج کردن هوای سیلو:
  2. جلوگیری از ورود هوا و خروج گاز:
  3. پائین آوردن هر چه سریع تر PH محیط سیلو:

برای تولید اسید لاکتیک باید در درجه اول باکتری های تولید کننده آن در سیلو موجود باشد تا بتواند در شرایط مناسب رشد و نمو نماید. این میکروارگانیسم ها در روی برگ و ساقه گیاهان سبز و بخصوص گیاهان قنددار به اندازه کافی وجود دارند و باید فقط شرایط مناسب رشد، نمو و تکثیر آنها را فراهم کرد که این شرایط عبارتند از:

الف)- شرایط شیمیائی:

ب)- شرایط فیزیکی:

ج)- شرایط مکانیکی:

 

انواع تخمیر:

1-تخمیر سرد:

2-تخمیر گرم:

3-تخمیر داغ:

انواع سیلوها:

1-سیلوی زمینی

الف)- سیلوهای زمینی مدرن

ب)- سیلوهای زمینی ساده

ج)- سیلوهای خاکی

2-سیلوهای نیمه بلند:

3-سیلوهای هوائی:

1-3-سیلوهای بتونی، سنگی یا آجری:

2-3-سیلوی آلومینیومی:

3-3-سیلوی هاروستر:

روش های تهیه سیلو:

1-تهیه سیلو به روش پژمرده کردن بدون استفاده از مکمل ها:

شرایط مورد نیاز در یک تخمیر خوب:

تغییرات ترکیبات غذائی در داخل سیلو:

-تغییرات فیبر یا سلولز:

تغییرات پروتئین:

تغییرات چربی خام:

تغییرات موادمعدنی:

تغییرات ویتامین ها:

ارزشیابی به دو روش ظاهری (فیزیکی) و آزمایشگاهی (شیمیائی) صورت می گیرد:

ارزشیابی ظاهری سیلو به وسیله نمره گذاری:

ارزشیابی به روش تعیین PH محیط و درصد ماده خشک:

ارزشیابی به روش تعیین مقدار آمونیاک:

اثر سیلو بر روی اشتهای حیوان:

اثر سیلو در کیفیت تولیدات دامی:

سیلو و درصد پروتئین شیر:

اثر سیلو در مقدار ویتامین های شیر:

سیلو در تغذیه گاو و ... :

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد